Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ανεπιτυχής "φονική επίθεση" κατά του ...προοδευτικού Στρατούλη.!

Το ...θύμα!
Φονική επίθεση από ...πολυμελή ομάδα της Χρυσής Αυγής καταγγέλει ότι δέχθηκε ο "προοδευτικός" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ο ίδιος αντέδρασε σθεναρά και δεν ...κατάφεραν να τον "φονεύσουν".!

Οι χρυσαυγίτες, πριν επιτεθούν στον βουλευτή, δήλωσαν την ιδιότητά τους καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητός των και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να τον "φονεύσουν"...

παρουσία μάλιστα κάποιων χιλιάδων φιλάθλων που παρακολουθούσαν κι' αυτοί τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο και κανείς απ' όλους δεν κατάφερε να τους ...συλλάβει.!

Αυτά τα ..."αληθή" καταγγέλλει ο "προοδευτικός" Στρατούλης και η Κουμουνδούρου αντέδρασε αστραπιαία κάνοντας λόγο για "δολοφονική - φονική επίθεση" από άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που τον απείλησαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ ζητά την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών.

Ο κ. Στρατούλης μετά την επίθεση και σχεδόν ...ημιθανής (!) μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Σταδίου (και όχι σε νοσοκομείο), όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του, παρά τα ...βαρύτατα (!) τραύματα που φέρει στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

"Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του "πως τώρα θα σε σκοτώσουμε".

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά".
_____________________
Καλά τα παραμύθια, έστω και χωρίς Δράκο. 

6 comments:

  1. κανας αραπης δεν θα του κατσε και τωρα φωνζει οτι δεχτηκε επιθεση η πουστοξεσκισμενη κολοτρυπιδα του- που χωραει ολοκληρο τρενο μεσα-απο τη χρυσαυγη.....

    ας κλασουμε στα μουτρα της καρκινιασμενης εαμοβουλγαρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΣΟΚΟΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ..... ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !

    Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι οι δράστες ήταν Χρυσαυγίτες επειδή το...δήλωσαν στον Στρατούλη ;;;

    Κι εγώ μπορώ να πάω να δείρω τον οποιονδήποτε και να δηλώσω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Εάν όντως ο Στρατούλης είχε δεχτεί "δολοφονική" επίθεση από πραγματικούς Χρυσαυγίτες, προφανώς τώρα θα βρισκόταν στην εντατική και δεν θα έβγαινε λαλίστατος να κάνει δηλώσεις στα κανάλια.

    Μα για πόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ περνάνε τους Έλληνες ;;;

    Άσε που έτσι μάλλον διαφημίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς ο Στρατούλης είναι από τους πιο αντιπαθείς πολιτικάντηδες.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ" ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΛΑΔΑΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΑΣ? ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΣΤΟ CONNECTICUT IN THE AIR FORCE ONE
    ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗ WISHINGTON ΑΜΕΣΩΣ ΟΥΤΩΣ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΔΟΛΕΧΗ ΤΗΛΕΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε Σ Κ Ο Υ Ξ Ε!
    ΑΑΧ! ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ! ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κηφηνας του ΟΤΕ Στρατουλης
    που διορισθηκε απο το κατεστημενο
    σε νεα γελοιοτητα.....ποιον πανε να κοροιδεψουνε εκει στο Συριζα?????
    περνανε για ηλιθιο τον ελληνικο λαο???????
    αυτες τις προβοκατσιες που τις εμαθαν??? στην KGB???? O Στρατουλης ηταν στελεχος του ΚΚΕ.........ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή